Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Πρόκειται για μια ιστορία υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας που εξελίσσεται από παθιασμένους ανθρώπους οι οποίοι ξεκίνησαν με ένα εξαιρετικό προϊόν και συνέχισαν να βρίσκουν τρόπους για να το κάνουν ακόμη καλύτερο.

Για περισσότερα από 100 χρόνια πρωτοπορούμε και συνεχώς βελτιώνουμε το τυρί κρέμα, για να σας φέρνουμε τη μοναδική γεύση που αγαπάτε, διότι στο Philadelphia πιστεύουμε ότι η υψηλή ποιότητα των γαλακτοκομικών προϊόντων κάνει κάθε μέρα πιο απολαυστική.

1872

Εδώ ξεκίνησαν όλα όταν ο William Lawrence δημιούργησε το πρώτο τυρί κρέμα στη Νέα Υόρκη. Η αποστολή του ήταν να φέρει μία πιο φρέσκια και πλούσια γευστική εμπειρία στην αγορά του τυριού.

1880

Το «Philadelphia» χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σαν εμπορική ονομασία. Πήρε το όνομά του από την πόλη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, η οποία θεωρούνταν εκείνη την εποχή η πατρίδα των καλύτερων ποιοτικά τροφίμων.

1903

Η εταιρία Phenix Cheese Company της Νέας Υόρκης αγόρασε το εμπορικό σήμα του Philadelphia.

1920s

Ο Oscar J. Links ενσωματώνεται στην εταιρεία και το πάθος του για το τυρί κρέμα θέτει νέες προδιαγραφές, διευρύνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και διασφαλίζοντας τη φρέσκια γεύση σε νέες συσκευασίες αλουμινόχαρτου.

1930s

Το 1928 η Kraft συγχωνεύεται με την Phenix Cheese Company και εισάγει την πρώτη αυτοματοποιημένη μηχανή συσκευασίας το 1935.

1960s

Το μοναδικό γαλακτοκομικό προϊόν με εγγυημένη φρεσκάδα για 21 ημέρες – το Philadelphia – εισάγεται στην Ευρώπη.

1980s

Διευρύνεται η ποικιλία του Philadelphia με διαφορετικές γεύσεις και διάφορα επίπεδα λιπαρών. Οι παλιές συσκευασίες από αλουμινόχαρτο αντικαθίστανται από νέες εύχρηστες συσκευασίες.

2009

Η φρεσκάδα αποκτά νέα μορφή. Εισάγεται για πρώτη φορά στην αγορά η οβάλ συσκευασία του Philadelphia η οποία ταυτίζεται με το brand μέχρι σήμερα.

σήμερα

Το Philadelphia ακόμα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική του γεύση και την απαλή κρεμώδη υφή του, και είναι το νούμερο 1 τυρί κρέμα στην Ευρώπη.
William Lawrence
Το Philadelphia το 1880
Εταιρία Phenix Cheese Company – Νέα Υόρκη
Oskar J. Links
Phenix Cheese Company
Το Philadelphia στην Ευρώπη
Το Philadelphia το 1980
Οβάλ σχήμα συσκευασίας
Απολαυστική κρεμώδης υφή

ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Πιστεύουμε στη δύναμη των μικρών καθημερινών στιγμών. Η ζωή είναι καλύτερη όταν δίνεις αξία στη μαγεία αυτών των στιγμών με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τον εαυτό σου ή με ανθρώπους που συναντάς στη διαδρομή.

Η μοναδική γεύση του Philadelphia – ο συνδυασμός της φρεσκάδας και της απαλής κρεμώδους υφής – σε εκπλήσσει, ξυπνά τις αισθήσεις σου και σε βοηθάει να απολαύσεις αυτή τη στιγμή της ημέρας.

Απόλαυσε τη Στιγμή!