1. Είναι τα προϊόντα σας κατάλληλα για χορτοφάγους;

Τα προϊόντα Philadelphia είναι κατάλληλα για χρήση από χορτοφάγους και μπορείτε να βρείτε την ένδειξη 'κατάλληλο για χορτοφάγους' σε κάθε συσκευασία. Παρ’ όλ’ αυτά, οι Vegans (αυστηροί χορτοφάγοι) δε μπορούν να καταναλώσουν το Philadelphia επειδή φτιάχνεται από προϊόν προερχόμενο από ζωική πηγή (γάλα).

2. Από τι φτιάχνεται το Philadelphia;

Τα βασικά συστατικά είναι : γάλα, κρέμα γάλακτος και σταθεροποιητές. Ορισμένες φορές συμπεριλαμβάνονται επιπλέον συστατικά όπως σκόρδο και βότανα ή πιπεριές.Κάθε συσκευασία φέρει την αντίστοιχη λίστα συστατικών.

3. Είμαι έγκυος, μπορώ να φάω Philadelphia;

Το Philadelphia είναι παστεριωμένο προϊόν και μπορεί να καταναλωθεί άφοβα. Οι έγκυες γυναίκες συμβουλεύονται να ΜΗΝ καταναλώνουν μη-παστεριωμένο τυρί.

4. Περιέχει το Philadelphia σιτάρι/ αυγά/ σόγια;

Η συνταγή του Philadelphia περιέχει γάλα, αλλά όχι ξηρούς καρπούς, σιτάρι, αυγά ή σόγια. Εντούτοις, ενδείκνυται να διαβάζετε πάντα την ετικέτα.

5. Περιέχει το Philadelphia γλουτένη;

Το Philadelphia δεν περιέχει γλουτένη.

6. Γιατί υπάρχει ορισμένες φορές υγρό/ νερό στην επιφάνεια του Philadelphia;

Το καθαρό υγρό που εμφανίζεται ορισμένες φορές στην επιφάνεια του Philadelphia δημιουργείται ως αποτέλεσμα της «συναίρεσης» και είναι καθ’ όλα φυσιολογικό. Αφορά στο φαινόμενο του ακίνδυνου διαχωρισμού του υγρού από το τυροκομικό προϊόν και δεν επηρεάζει το γευστικό προφίλ του Philadelphia, μπορεί εύκολα ή να ξανά αναμιχθεί με το Philadelphia ή να αφαιρεθεί, αν εσείς προτιμάτε.

7. Χρησιμοποιείτε «γενετικώς τροποποιημένα» υλικά;

Δε χρησιμοποιούμε «γενετικώς τροποποιημένα» υλικά. Χρησιμοποιούμε μόνο πρώτες ύλες οι οποίες συμφωνούν με τα αυστηρά κριτήρια ασφάλειας και ποιότητας της εταιρίας μας. Όλα μας τα υλικά συμβαδίζουν με όλες τις νομικές απαιτήσεις και ανταποκρίνονται σημαντικά στις προτιμήσεις των πελατών και καταναλωτών μας.

8. Πόσα λιπαρά/ αλάτι/ ενέργεια έχει το Philadelphia;

Για την τρέχουσα διαθρεπτική πληροφόρησή σας παρακαλούμε κοιτάξτε τις συσκευασίες των αντίστοιχων προϊόντων ή ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας.

9. Πώς φτιάχνεται το Philadelphia;

Πρώτα απ’ όλα, το γάλα ελέγχεται ως προς την ποιότητα και καθαρότητά του. Παστεριώνεται ώστε να σκοτωθούν όποιοι επιβλαβείς μικροοργανισμοί, έπειτα ομογενοποιείται. Το γάλα κρυώνει πριν προχωρήσει στο επόμενο στάδιο επεξεργασίας.Το γάλα πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο οξύτητας ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηρίων στο τελικό προϊόν, έτσι σταδιακά θερμαίνεται πριν προστεθεί η αρχική καλλιέργεια που θα προσδώσει την επιθυμητή οξύτητα στο γάλα.Τώρα είναι η ώρα της ζύμωσής του. Άλλη μία γαλακτική καλλιέργεια προστίθεται ώστε να ενεργοποιήσει τα φυσικά σάκχαρα (λακτόζη) που βρίσκονται στο γάλα και να τα μετατρέψει σε οξύ. Καθώς το ποσοστό του γαλακτικού οξέος αυξάνεται αργά, το γάλα σταδιακά πήζει και παίρνει τη μορφή μιας απαλής και συνεκτικής μάζας.Κατά την παραγωγή ορισμένων τυριών όπως το Philadelphia, η απαλή πηκτή κόβεται ώστε να διαχωριστεί ο ορός από το τυρόπηγμα (πηχτό γάλα). Το τυρί έπειτα θερμαίνεται ή «ζεματίζεται» ώστε να δημιουργηθεί η σωστή υφή.Σ’ αυτό το στάδιο η βασική διαδικασία παραγωγής μαλακού τυριού έχει ολοκληρωθεί. Επιπλέον συστατικά μπορούν να προστεθούν, βάσει της συνταγής του τυριού όπως:Αλάτι – ώστε να προσθέσει άρωμα/ γεύση στο τυρί. Σταθεροποιητές – ώστε να προσδώσουν συνεκτικότητα στο τυρί και να αποφευχθεί η «συναίρεση». Αρώματα – Πιπεριές, σκόρδο και βότανα/μυρωδικά ή βασιλικός μπορούν να προστεθούν στο τυρί πριν τη συσκευασία του.

10. Πόσο καιρό διατηρείται στο ψυγείο αφού ανοιχτεί;

Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, συστήνουμε να διατηρείτε το Philadelphia στο ψυγείο (σε θερμοκρασία 2-6 ° C) και να το καταναλώνετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ποιότητα του προϊόντος μετά το άνοιγμα εξαρτάται από τη θερμοκρασία του ψυγείου, από την καθαριότητα των μαγειρικών σκευών που χρησιμοποιείτε και το χρόνο που παραμένει εκτός ψυγείου ενώ το καταναλώνετε.

11. Μπορώ να καταψύξω το Philadelphia;

Συστήνεται το Philadelphia να μην καταψύχεται διότι σπάει η δομή του τυριού. Παρ’ όλ’ αυτά, και τα ψητά και τα κρύα Cheesecakes μπορούν να καταψυχθούν, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν ότι η υφή του ξεπαγωμένου cheesecake μπορεί να έχει ελαφρώς αλλάξει.

12. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Philadelphia;

Το Philadelphia είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που μπορεί να χρησιμεύσει σε πολλές γευστικές συνταγές, πολλές από τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε σε αυτή την ιστοσελίδα ή στη σελίδα του Philadelphia Greece στο facebook.Το Philadelphia ταιριάζει τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά πιάτα. Δοκιμάστε να το ανακατέψετε με λίγη άχνη ζάχαρη για να διακοσμήσετε μια τούρτα, απλώστε μια μικρή ποσότητα σε ένα σάντουιτς, ή χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε ένα dip.Το Philadelphia συνοδεύει ευφάνταστα τόσο ήπιες όσο και δυνατές γεύσεις άλλων τροφών. Δοκιμάστε να προσθέσετε το Philadelphia ως γέμιση σε κοτόπουλο ή μπιφτέκια ή για πιο κρεμώδη υφή, να το αναμείξετε με γάλα.Το Philadelphia φτιάχνει υπέροχες και εύκολες σάλτσες. Όταν λιώνετε το Philadelphia για να φτιάξετε σάλτσα, συνδυάστε το με λίγο υγρό (π.χ. γάλα ή ζωμό λαχανικών) σε ένα μικρό κατσαρολάκι. Ανακατεύετε συχνά σε χαμηλή φωτιά αλλά μην αφήσετε τη σάλτσα να βράσει.ΣΥΜΒΟΥΛΗ: επιτρέψτε στην ποσότητα Philadelphia που χρειάζεστε για τη συνταγή να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου έτσι ώστε να διευκολύνετε την ανάμειξή του με άλλα συστατικά.

13. Πώς μπορώ να φτιάξω το τέλειο cheesecake με Philadelphia;

Οι συνταγές για cheesecake σε αυτή την ιστοσελίδα θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τα πιο λαχταριστά γλυκά. Η καλύτερη θέση στο φούρνο για ένα cheesecake Philadelphia είναι χαμηλά, εφόσον διαθέτετε φούρνο με γκάζι, ή στο κέντρο αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό φούρνο.Για να φτιάξετε ένα cheesecake χαμηλό σε λιπαρά, μπορείτε να αντικαταστήσετε το κανονικό Philadelphia με το Light, να χρησιμοποιήσετε βούτυρο χαμηλών λιπαρών και να διακοσμήσετε το cheesecake με φρέσκα φρούτα αντί για μαρμελάδα ή κομπόστα.

14. Ποια είναι η ιστορία του Philadelphia και ποιος το εφηύρε;

Ένας Αμερικανός γαλακτοποιός, ο William Lawrence, ήταν ο πρώτος που έφτιαξε τυρί κρέμα το 1872 και διένειμε το προϊόν τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο από το 1880, με την ονομασία Empire Company. Το ονόμασε Philadelphia , λόγω της πόλης Philadelphia των Ηνωμένων Πολιτειών, που εκείνη την περίοδο αξιολογούνταν θετικά για την ποιότητα του φαγητού.Το 1903, η Phenix Cheese Company of New York εξαγόρασε την επιχείρηση και με αυτή εξαγόρασε και το εμπορικό σήμα Philadelphia. Η παραγωγή του προϊόντος διευρύνθηκε όταν η εταιρεία Phenix συγχωνεύθηκε με την Kraft Cheese Company το 1928, κάτι που επέτρεψε σε περισσότερο συνεπείς διαδικασίες παραγωγής να εφαρμοστούν. Είναι πλέον ένα από τα πιο γνωστά λευκά κρεμώδη τυριά σε ολόκληρο τον κόσμο.