Αρακάς με τοματίνια και Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 45 '
4

Υλικά

  • 500 γρ αρακάς
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 30 τοματίνια κομμένα στη μέση
  • 4 κουτ. σουπ. κουκουνάρι
  • 80 γρ PHILADELPHIA με Σκόρδο και Χορταρικά
  • 4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • ματσάκι δυόσμο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

  • Σε μια βαθιά κατσαρόλα βράζετε τον αρακά σε αλατισμένο νερό. Όταν είναι έτοιμος τον σουρώνετε και τον περιχύνετε με κρύο νερό.
  • Στην ίδια κατσαρόλα τσιγαρίζετε σε λίγο ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 4 φρέσκα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, προσθέτετε το κουκουνάρι.
  • Έπειτα προσθέτετε τα τοματίνια και τον αρακά και τ’ αφήνετε να μαγειρευτούν για 4-5 λεπτά.
  • Προσθέτετε το Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά, τον ψιλοκομμένο δυόσμο και ανακατεύετε καλά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.