Αχλάδι ποσέ με κρέμα PHILADELPHIA
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 30 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 30 '
6

Υλικά

  • 6 αχλάδια
  • 200 γρ ζάχαρη
  • 2 ξυλάκια κανέλας
  • 500 ml κόκκινο κρασί
  • Για την κρέμα:
  • 150 γρ Philadelphia
  • 200 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 2 κουτ.σούπ. ζάχαρη άχνη
  • λίγη τριμμένη κουβερτούρα Παυλίδη για γαρνιτούρα

Οδηγίες

  • Καθαρίζετε τα αχλάδια αφήνοντας το τσαμπάκι τους από πάνω.
  • Σε μια κατσαρόλα βάζετε τη ζάχαρη, την κανέλα και το κόκκινο κρασί και σιγοβράζετε τα αχλάδια μέσα στο κρασί μέχρι να μαλακώσουν. Ανά διαστήματα τα ανακατεύετε για να πάρουν ομοιόμορφα το χρώμα από το κόκκινο κρασί.
  • Λίγο πριν το τέλος του βρασίματος, χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μαζί με το PHILADELPHIA, πασπαλίζετε την άχνη ζάχαρη και χτυπάτε με ένα σύρμα μέχρι να γίνει μια σφικτή κρέμα σαντιγί.
  • Σερβίρετε κάθε αχλάδι μέσα στην κρέμα και γαρνίρετε με λίγη τριμμένη κουβερτούρα.

TipsTip

  • Τα αχλάδια μπορείτε να τα σερβίρετε και ζεστά και κρύα.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.