Γλυκοπατάτα με ραπανάκι, μέλι και Philadelphia Cottage ACTIVE
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 45 '
2

Υλικά

  • 300 γρ γλυκοπατάτες
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Λίγο μοσχοκάρυδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 ραπανάκια
  • 1 κρεμμύδι
  • 100 γρ Philadelphia Cottage Active
  • 2 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Οδηγίες

  • Ξεφλουδίζετε τις γλυκοπατάτες, τις κόβετε σε ομοιόμορφους κύβους και τις ανακατεύετε με το ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι. Τοποθετείτε τους κύβους σε ένα ταψί πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε στο φούρνο στους 180 °C στον αέρα για περίπου 20-25 λεπτά.
  • Πλένετε τα ραπανάκια, τα καθαρίζετε και τα κόβετε σε μακρόστενες λωρίδες. Καθαρίζετε το κρεμμύδι, το ξεπλένετε και το κόβετε σε ωραία δαχτυλίδια. Τα ανακατεύετε όλα μαζί με το Philadelphia Cottage ACTIVE και τα ρίχνετε πάνω στους κύβους της γλυκοπατάτας μαζί με το μέλι.

TipsTip

  • Αντί για γλυκοπατάτες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρότα.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1470,0 kj
Ενέργεια 351,0 kcal
Λιπαρά 14,0 g
Υδατάνθρακες 46,0 g
Πρωτεΐνες 9,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.