Εύκολη καρμπονάρα με Philadelphia με Ζαμπόν
Loading the player...
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 12 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 12 '
4

Υλικά

  • 500 γρ σπαγγέτι ή λινγκουίνι
  • 1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 4 φέτες μπέικον κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 175 γρ Philadelphia με Ζαμπόν
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

  • Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, βράζετε τα ζυμαρικά al dente.
  • Κρατάτε μια κουταλιά από το νερό που βράσανε τα ζυμαρικά σε ένα ποτήρι. Στη συνέχεια τα σουρώνετε.
  • Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, προσθέτετε το μπέικον και ανακατεύετε μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρώμα.
  • Προσθέτετε επίσης το Philadelphia με Ζαμπόν και μισό ποτηράκι από το νερό των μακαρονιών και ανακατεύετε, βάζοντας ταυτόχρονα και τα ζυμαρικά.
  • Προσθέτετε μια πρέζα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 2031,0 kj
Ενέργεια 485,0 kcal
Λιπαρά 15,0 g
Υδατάνθρακες 65,0 g
Πρωτεΐνες 17,0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 3,0 g
Νάτριο 1,7 g
Εδώδιμες ίνες 4,0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 1,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.