Κρέμα Philadelphia Light με ροδάκινο
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 20 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 60 '
6

Υλικά

  • 30 γρ ζάχαρη
  • Ξύσμα και χυμό 1 λεμονιού
  • Κοτσάνι 1 λεμονιού, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ PHILADELPHIA Light
  • 2 ώριμα ροδάκινα, κομμένα σε κύβους

Οδηγίες

  • Σε μία μικρή κατσαρόλα φτιάχνετε ένα σιρόπι βάζοντας 50 ml νερό, τη ζάχαρη, το χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι.
  • Βράζετε το σιρόπι και ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Έπειτα, σιγοβράζετε για περίπου 5 ακόμη λεπτά.
  • Απομακρύνετε το σιρόπι από τη φωτιά και το αφήνετε σε δροσερό μέρος, για να τραβήξει τα αρώματα,για περίπου μία ώρα.
  • Σουρώνετε το σιρόπι, ώστε να αφαιρέσετε το ξύσμα λεμονιού, και ανακατεύετε με το χυμό λεμονιού.
  • Μοιράζετε τα μισά κομμάτια του ροδάκινου σε 6 μικρά μπολάκια για γλυκό.
  • Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το Philadelphia Light με το αρωματισμένο σιρόπι και προσθέτετε τα υπόλοιπα κομμάτια του ροδάκινου.
  • Τοποθετείτε το μείγμα στα μπολάκια του γλυκού (πάνω από τα κομμάτια του ροδάκινου) και τα αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Σερβίρετε με ξύσμα λεμονιού.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 393,7 kj
Ενέργεια 94,0 kcal
Λιπαρά 4,0 g
Υδατάνθρακες 12,0 g
Πρωτεΐνες 3,0 g
Εδώδιμες ίνες 1,0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 9,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.