Κρέπα με PHILADELPHIA, μέλι και καρύδια
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 40 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 40 '
6

Υλικά

  • 300 γρ Philadelphia
  • 100 γρ καρύδια καθαρισμένα
  • 6 κουτ.σούπ. μέλι
  • για τις κρέπες:
  • 250 γρ αλεύρι
  • 3 αβγά
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 500 γρ γάλα φρέσκο

Οδηγίες

  • Σε ένα μπολ ανακατεύετε με ένα χτυπητήρι το αλεύρι, τα αβγά και τη ζάχαρη. Ρίχνετε σιγά-σιγά το γάλα μέχρι το μείγμα για τις κρέπες να γίνει ομοιόμορφο. Η ζύμη για τις κρέπες είναι έτοιμη. Μπορείτε επίσης να ανακατέψετε και με ένα μίξερ.
  • Ζεσταίνετε ένα τηγάνι 30εκ. και το αλείφετε με λίγο λάδι ή βούτυρο. Ρίχνετε 1 κουτάλα σούπας από το μείγμα και γέρνετε το τηγάνι για να απλωθεί το μείγμα στον πάτο του τηγανιού. Ψήνετε την κρέπα σε σιγανή φωτιά για μερικά λεπτά. Όταν ροδίσει την γυρνάτε από την άλλη μεριά με μία πλατιά σπάτουλα. Φτιάχνετε τις υπόλοιπες κρέπες (μέχρι να τελειώσει ο χυλός) κατά τον ίδιο τρόπο, αλείφοντας κάθε φορά το τηγάνι με λάδι. Διατηρείτε τις κρέπες ζεστές.
  • Αλείφετε κάθε κρέπα με το PHILADELPHIA και προσθέτετε τα καρύδια, αφού πρώτα τα έχετε καθαρίσει πολύ καλά, και τυλίγετε τις κρέπες σε ρολό. Κόβετε σε μεγάλα κομμάτια, σερβίρετε σε ατομικά πιάτα και περιχύνετε με το μέλι.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.