Κόκκινη ομελέτα με πράσινες ελιές και Philadelphia
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 10 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΩΡΕΣ 18 '
4

Υλικά

  • 8 αυγά
  • 8 κουτ.σούπ. σάλτσα τομάτας
  • 16 πράσινες ελιές κομμένες
  • 80 γρ καλαμπόκι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 150 γρ PHILADELPHIA
  • 2 κουτ.σούπ. γάλα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

  • Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με το γάλα, τη σάλτσα τομάτας και προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Προσθέτετε μέσα στο μείγμα τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και το καλαμπόκι και ανακατεύετε.
  • Στη συνέχεια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο και αφήνετε να ζεσταθεί καλά.
  • Ρίχνετε τα αυγά στο τηγάνι, ανακατεύετε με ένα πιρούνι και αφήνετε την ομελέτα να σιγοψηθεί.
  • Όταν η ομελέτα είναι έτοιμη, προσθέτετε το Philadelphia και τις ελιές και τη διπλώνετε έτσι ώστε το Philadelphia να καλυφθεί και να αρχίσει να λιώνει από τη θερμοκρασία.
  • Σερβίρετε με φέτες από ψωμί του τοστ ψημένες στο grill με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.