Μακαρονάδα μαρινάρα με σάλτσα Philadelphia
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 40 '
4

Υλικά

  • 300 γρ σπαγγέτι
  • 400 ml ζωμό λαχανικών
  • 150 ml λευκό κρασί
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 120 γρ PHILADELPHIA Light
  • 1 κουτ.σούπ. κάπαρη
  • 300 γρ κατεψυγμένα θαλασσινά
  • ξύσμα 1 λεμονιού
  • 1 κουτ.σούπ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Οδηγίες

  • Σε ένα τηγάνι, τοποθετείτε το ζωμό λαχανικών, το κρασί και το σκόρδο και αφήνετε να βράσει για 10 λεπτά, μέχρι να μειωθεί στο μισό.
  • Προσθέτετε το Philadelphia και ανακατεύετε, προσθέτοντας στη συνέχεια την κάπαρη και το ξύσμα λεμονιού.
  • Καθώς σιγοβράζετε, προσθέτετε τα κατεψυγμένα θαλασσινά, τα οποία χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να μαγειρευτούν.
  • Στο μεταξύ, μαγειρεύετε τα σπαγγέτι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνετε.
  • Στη συνέχεια, προσθέτετε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με τα θαλασσινά, πασπαλίζετε από πάνω με το μαϊντανό και αφήνετε για λίγο στη φωτιά, μέχρι όλα τα υλικά να δέσουν μεταξύ τους.
  • Χωρίζετε το φαγητό σε βαθιά μπολ και σερβίρετε.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1603,8 kj
Ενέργεια 383,0 kcal
Λιπαρά 4,4 g
Υδατάνθρακες 60,3 g
Πρωτεΐνες 23,0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 2,1 g
Νάτριο 2,7 g
Εδώδιμες ίνες 3,1 g
εκ των οποίων σάκχαρα 4,4 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.