Ομελέτα με λουκάνικο και Philadelphia
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 25 '
2

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε κομμάτια
  • 100 γρ PHILADELPHIA
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • λίγο γάλα
  • ελαιόλαδο
  • μερικά φυλλαράκια δυόσμο

Οδηγίες

  • Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με ελάχιστο γάλα και προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το οποίο έχει ζεσταθεί πολύ καλά, ψήνετε το λουκάνικο.
  • Όταν το ψήσιμο είναι προς το τελείωμα, ρίχνετε τα χτυπημένα αυγά στο τηγάνι, ανακατεύετε με ένα πιρούνι, και αφήνετε την ομελέτα να σιγοψηθεί.
  • Όταν η ομελέτα είναι μισοέτοιμη προσθέτετε από επάνω το Philadelphia και το ψιλοκομμένο δυόσμο και διπλώνετε την ομελέτα.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.