Ρολά ομελέτας με ζαμπόν, τοματίνια και PHILADELPHIA
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 28 '
2

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 10 τοματίνια κομμένα στα 4
  • 200 γρ PHILADELPHIA
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

  • Σπάτε τα 2 αυγά σε ένα μπολ και με ένα σύρμα τα χτυπάτε καλά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί και βάζετε μία κουταλιά ελαιόλαδο.
  • Προσθέτετε τα αυγά και φτιάχνετε προσεχτικά μια λεπτή ομελέτα.
  • Όταν η ομελέτα είναι έτοιμη, την τοποθετείτε πάνω σε ένα ξύλο κοπής και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τα άλλα δυο αυγά.
  • Αφού φτιάξετε και τις δυο ομελέτες, τις αφήνετε να κρυώσουν.
  • Έπειτα, απλώνετε με ένα μαχαίρι το Philadelphia, στρώνετε τις φέτες ζαμπόν και τελειώνετε προσθέτοντας τα κομμένα τοματίνια.
  • Τυλίγετε τις ομελέτες προσεχτικά σε ρολό και με ένα κοφτερό μαχαίρι τις κόβετε σε 3 κομμάτια.

TipsTip

  • Για να στερεώσετε τα ρολά ομελέτας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδοντογλυφίδες.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 2269,5 kj
Ενέργεια 542,0 kcal
Λιπαρά 47,0 g
Υδατάνθρακες 5,0 g
Πρωτεΐνες 22,0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 5,0 g
Νάτριο 6,9 g
Εδώδιμες ίνες 1,0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 3,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.