Σάντουιτς με Philadelphia Light, αβοκάντο και κόκκινο πέστο
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 15 '
8

Υλικά

  • 100 γρ αλεσμένα αμύγδαλα
  • 100 γρ τοματοπολτός
  • Λίγο αλάτι και πιπέρι
  • 4 μεγάλες φέτες ψωμί ολικής αλέσεως για τοστ
  • 250 γρ PHILADELPHIA Light
  • 1 αβοκάντο
  • 1 ματσάκι βασιλικό

Οδηγίες

  • Αναμειγνύετε τα αλεσμένα αμύγδαλα με τον τοματοπολτό, το αλάτι και το πιπέρι. Απλώνετε τη σάλτσα στο ψωμί και από πάνω μια γενναία στρώση Philadelphia Light.
  • Κόβετε το αβοκάντο σε φέτες και τις τοποθετείτε πάνω στο Philadelphia μαζί με το βασιλικό, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
  • Κλείνετε με την άλλη φέτα ψωμί. Καρφώνετε 4 οδοντογλυφίδες, μια σε κάθε πλευρά του τετράγωνου ψωμιού και κόβετε με ένα μαχαίρι διαγώνια.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 875,3 kj
Ενέργεια 209,0 kcal
Λιπαρά 14,0 g
Υδατάνθρακες 14,0 g
Πρωτεΐνες 8,0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 1,0 g
Νάτριο 0,4 g
Εδώδιμες ίνες 5,0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 3,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.