Σαλάτα με φρούτα εποχής, ρόδι, ξηρούς καρπούς και ελαφριά σάλτσα Philadelphia
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 20 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 20 '
4

Υλικά

  • 1 σαλάτα πράσινη
  • 200 γρ τρυφερό σπανάκι
  • 1 σαλάταλόλα κόκκινη
  • 2 πορτοκάλια
  • 4 μικρά μανταρίνια
  • 1 μήλο
  • 2 κουτ. σουπ. φυλλαράκια από μαϊντανό
  • 2 κουτ. σουπ. κουκουνάρι
  • 2 κουτ. σουπ. χοντροκομμένο καρύδι
  • 80 γρ Philadelphia
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 30 ml νερό
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

  • Πλένετε πολύ καλά με άφθονο κρύο νερό τις σαλάτες και τις αφήνετε να στραγγίσουν. Στη συνέχεια, με το χέρι σας, τις κόβετε σε μικρά κομμάτια.
  • Καθαρίζετε τα πορτοκάλια, το μήλο και τα μανταρίνια και τα κόβετε σε λεπτές φέτες.
  • Σε ένα μεγάλο μίξερ ανακατεύετε το Philadelphia μαζί με το νερό και το ελαιόλαδο και προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Τέλος, ανακατεύετε όλα τα υλικά στο μεγάλο μπολ μαζί με τις σαλάτες, το κουκουνάρι, τα καρύδια, τα εσπεριδοειδή, το μήλο και το μαϊντανό. Σερβίρετε σε ατομικά βαθιά πιάτα ή σε ένα μεγάλο μπολ για τη μέση του τραπεζιού και περιχύνετε με την ελαφριά σάλτσα Philadelphia.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.