Σουτζουκάκια με καλοκαιρινά μυρωδικά και Philadelphia Light
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 20 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 35 '
4

Υλικά

  • Για τα σουτζουκάκια
  • 350 γρ κιμά μοσχαρίσιο
  • 350 γρ κιμά χοιρινό
  • 1 Κουτ. γλυκού λιωμένο σκόρδο
  • 1 Κουτ. γλυκού κύμινο
  • 0.5 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Κουτ. γλυκού σουμάκ
  • 1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 1 Κουτ. γλυκού πάπρικα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 0.5 ποτηράκι σόδα υγρή
  • 500 γρ μικρά τοματίνια
  • 20 φύλλο βασιλικό
  • 20 φύλλο δυόσμο
  • ελαιόλαδο
  • Ανθό αλατιού
  • Μερικές πίτες για συνοδευτικό
  • Για την κρέμα:
  • 200 γρ PHILADELPHIA Light
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • λίγο αλάτι
  • 0.5 κουταλάκι πάπρικα

Οδηγίες

  • Για να φτιάξουμε τα σουτζουκάκια ανακατεύουμε όλα τα υλικά της συνταγής για τα σουτζουκάκια και τα πλάθουμε σε ίσα σουτζουκάκια ( 45-50 γραμμαρίων) οβάλ σχήματος.
  • Για καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα, ψήνουμε τα σουτζουκάκια μας στα κάρβουνα σε μέτρια φωτιά ή στη γκριλιέρα που έχουμε στη κουζίνα μας ή στο γκριλ του φούρνου.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τοματίνια μαζί με το βασιλικό και το δυόσμο και προσθέτουμε λίγο ανθό αλατιού και ελαιόλαδο.
  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε το Philadelphia Light με το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και την πάπρικα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  • Σερβίρετε τα ψημένα σουτζουκάκια με πίτες, τα ψιλοκομμένα τοματίνια με τα μυρωδικά και την κρέμα Philadelphia Light.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.