Η συνταγή προστέθηκε με επιτυχία.

Προέκυψε κάποιο λάθος ενώ αποθηκεύατε τις πληροφορίες.

Τσιαπάτα με γαλοπούλα και Philadelphia Light
No Video
  • 20'Χρόνος προετοιμασίας
  • 20'Συνολικός χρόνος

Οδηγίες

1 Βήμα

Σε ένα μπολ χτυπάτε τον κρόκο του αβγού και έπειτα ρίχνετε αλάτι - πιπέρι. Σε ένα πιάτο απλώνετε το σουσάμι. Παίρνετε το στήθος γαλοπούλας το βουτάτε πρώτα στο αβγό και το περνάτε από το σουσάμι φροντίζοντας να καλυφτεί ολόκληρο.

2 Βήμα

Τηγανίζετε το στήθος γαλοπούλας σε πολύ καυτό λάδι. Το αφήνετε να κρυώσει λίγο πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί για να τραβήξει το λάδι και το κόβετε σε φέτες.

3 Βήμα

Κόβετε τις τσιαπάτες στη μέση οριζοντίως. Τις αλείφετε με Philadelphia Light και βάζετε πάνω τους τις φέτες γαλοπούλας, τη ρόκα το πέστο και μερικές φέτες ντομάτα. Κλείνετε το σάντουιτς με το πάνω μέρος της τσιαπάτας.

Υλικά για 4

  • 1 στήθος γαλοπούλας (περίπου 150 γρ.)
  • 1 κρόκο αυγού
  • 2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
  • 1 κουταλιά σούπας ηλιέλαιο
  • 4 μικρές τσιαπατες
  • 100 γρ PHILADELPHIA Light
  • 1 κουταλιά της σούπας πέστο βασιλικού
  • 1 ματσάκι φύλλα ρόκας
  • 2 ντομάτες
Πρόσθεσε στη λίστα αγορών

Η συνταγή προστέθηκε με επιτυχία στη λίστα για τα ψώνια.

Διαθρεπτική επισήμανση Ανά μερίδα
Ενέργεια 1583,00 kj
kcal 378,00 kcal
Λίπη 13,00 g
Υδατάνθρακες 44,00 g
Πρωτεΐνες 20,00 g

Tips