Η συνταγή προστέθηκε με επιτυχία.

Προέκυψε κάποιο λάθος ενώ αποθηκεύατε τις πληροφορίες.

Ανοιχτή κρεμμυδόπιτα με Philadelphia Light με έτοιμη ζύμη
No Video
  • 45'Συνολικός χρόνος
  • 20'Χρόνος προετοιμασίας

Οδηγίες

1 Βήμα

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και προσθέτετε τα κομμένα κρεμμύδια.

2 Βήμα

Τα τσιγαρίζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτετε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο.

3 Βήμα

Σε μια παραλληλόγραμμη ταρτιέρα ανοίγετε την έτοιμη ζύμη για πίτσα και την τυλίγετε γύρω γύρω για να κάνει μια μπορντούρα. Εάν δεν έχετε παραλληλόγραμμη μπορείτε να την ανοίξετε και σε ένα στρογγυλό ταψί.

4 Βήμα

Αλείφετε με μια μικρή σπάτουλα πάνω στη ζύμη τη μισή ποσότητα Philadelphia και από πάνω προσθέτετε τα τριμμένα κίτρινα τυριά και τα κρεμμύδια.

5 Βήμα

Ψήνετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 25-30 λεπτά. Αναλόγως το πόσο χοντρή είναι η ζύμη σας μπορεί να χρειαστεί λιγότερος ή περισσότερος χρόνος για να ψηθεί.

6 Βήμα

Στο τέλος του ψησίματος προσθέτετε κατά τόπους το υπόλοιπο Philadelphia και σερβίρετε.

Υλικά για 4

  • 1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • 550 γρ κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 200 γρ PHILADELPHIA Light
  • 200 γρ κίτρινα τυριά τριμμένα
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
Πρόσθεσε στη λίστα αγορών

Η συνταγή προστέθηκε με επιτυχία στη λίστα για τα ψώνια.

Διαθρεπτική επισήμανση Ανά μερίδα

Tips