Αρακάς με τοματίνια και Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 45 '
4

Υλικά

  • 500 γρ αρακάς
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 30 τοματίνια κομμένα στη μέση
  • 4 κουτ. σουπ. κουκουνάρι
  • 80 γρ Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά
  • 4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • ματσάκι δυόσμο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

  • Σε μια βαθιά κατσαρόλα βράζετε τον αρακά σε αλατισμένο νερό. Όταν είναι έτοιμος τον σουρώνετε και τον περιχύνετε με κρύο νερό.
  • Στην ίδια κατσαρόλα τσιγαρίζετε σε λίγο ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 4 φρέσκα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, προσθέτετε το κουκουνάρι.
  • Έπειτα προσθέτετε τα τοματίνια και τον αρακά και τ’ αφήνετε να μαγειρευτούν για 4-5 λεπτά.
  • Προσθέτετε το Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά, τον ψιλοκομμένο δυόσμο και ανακατεύετε καλά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα