Γεμιστά μπιφτέκια με Philadelphia
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 20 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 20 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΩΡΕΣ 50 '
6

Υλικά

  • 700 γρ κιμά μοσχαρίσιο
  • 300 γρ κιμά χοιρινό
  • 400 γρ Philadelphia
  • 2 αυγά
  • τριμμένη φρυγανιά
  • λίγη σόδα υγρή
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά για το μπιφτέκι εκτός από το Philadelphia. Το ανακάτεμα όσο πιο πολύ είναι τόσο πιο γευστικό γίνεται το μπιφτέκι.
  • Όταν ο κιμάς είναι έτοιμος, παίρνουμε για κάθε μπιφτέκι γύρω στα 160-170 γραμμάρια και πλάθουμε ένα στρογγυλό μπιφτέκι.
  • Το τοποθετείτε σε ένα βαθύ πιάτο και κάνετε με τα χέρια σας μια μικρή γούβα, στην οποία τοποθετείτε μια γεμάτη κουταλιά Philadelphia.
  • Παίρνετε προσεχτικά το μπιφτέκι και σκεπάζετε με τον κιμά το Philadelphia το οποίο βρίσκετε στο κέντρο του μπιφτεκιού.
  • Τοποθετείτε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί τα μπιφτέκια και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.
  • Όταν τα μπιφτέκια είναι ψημένα, σερβίρετε τα μπιφτέκια μαζί με κομμένα λαχανικά ή ψητές πατάτες.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.