Κρέμα Philadelphia με Γιαούρτι με γεύση μαστίχας και γλυκό βύσσινο
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 30 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 90 '
6

Υλικά

  • 200 γρ PHILADELPHIA Light
  • 400 γρ PHILADELPHIA με Γιαούρτι
  • 80 γρ άχνη ζάχαρη
  • 200 γρ γάλα light
  • 5 σταγόνες μαστιχέλαιο
  • 120 γρ γλυκό βύσσινο

Οδηγίες

  • Σε ένα μίξερ χτυπάτε το Philadelphia Light, το Philadelphia με Γιαούρτι, την άχνη ζάχαρη, το γάλα και το μαστιχέλαιο μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία πλούσια κρέμα.
  • Μοιράζετε τη μισή ποσότητα σε μικρά πορσελάνινα μπολάκια (έτσι ώστε να γεμίσουν μέχρι τη μέση) και προσθέτετε 2-3 βύσσινα με λίγο από το σιρόπι τους.
  • Στη συνέχεια, αδειάζετε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα και τοποθετείτε τα μπολάκια στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν (για τουλάχιστον 1 ώρα).
  • Όταν είναι έτοιμα, προσθέτετε λίγο ακόμα γλυκό βύσσινο και σερβίρετε.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1021,8 kj
Ενέργεια 244,0 kcal
Λιπαρά 12,0 g
Υδατάνθρακες 23,0 g
Πρωτεΐνες 10,0 g
Νάτριο 4,0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 15,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.