Philadelphia Light με ροδάκινο
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 20 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 60 '
6

Υλικά

  • 30 γρ ζάχαρη
  • Ξύσμα και χυμό 1 λεμονιού
  • Κοτσάνι 1 λεμονιού, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ Philadelphia Light
  • 2 ώριμα ροδάκινα, κομμένα σε κύβους

Οδηγίες

  • Σε μία μικρή κατσαρόλα φτιάχνετε ένα σιρόπι βάζοντας 50 ml νερό, τη ζάχαρη, το χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι.
  • Βράζετε το σιρόπι και ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Έπειτα, σιγοβράζετε για περίπου 5 ακόμη λεπτά.
  • Απομακρύνετε το σιρόπι από τη φωτιά και το αφήνετε σε δροσερό μέρος, για να τραβήξει τα αρώματα,για περίπου μία ώρα.
  • Σουρώνετε το σιρόπι, ώστε να αφαιρέσετε το ξύσμα λεμονιού, και ανακατεύετε με το χυμό λεμονιού.
  • Μοιράζετε τα μισά κομμάτια του ροδάκινου σε 6 μικρά μπολάκια για γλυκό.
  • Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το Philadelphia Light με το αρωματισμένο σιρόπι και προσθέτετε τα υπόλοιπα κομμάτια του ροδάκινου.
  • Τοποθετείτε το μείγμα στα μπολάκια του γλυκού (πάνω από τα κομμάτια του ροδάκινου) και τα αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Σερβίρετε με ξύσμα λεμονιού.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 393,7 kj
Ενέργεια 94,0 kcal
Λιπαρά 4,0 g
Υδατάνθρακες 12,0 g
Πρωτεΐνες 3,0 g
Εδώδιμες ίνες 1,0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 9,0 g