Μακαρονάδα μαρινάρα με σάλτσα Philadelphia
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 40 '
4

Υλικά

  • 300 γρ σπαγγέτι
  • 400 ml ζωμό λαχανικών
  • 150 ml λευκό κρασί
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 120 γρ Philadelphia Light
  • 1 κουτ.σούπ. κάπαρη
  • 300 γρ κατεψυγμένα θαλασσινά
  • ξύσμα 1 λεμονιού
  • 1 κουτ.σούπ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Οδηγίες

  • Σε ένα τηγάνι, τοποθετείτε το ζωμό λαχανικών, το κρασί και το σκόρδο και αφήνετε να βράσει για 10 λεπτά, μέχρι να μειωθεί στο μισό.
  • Προσθέτετε το Philadelphia και ανακατεύετε, προσθέτοντας στη συνέχεια την κάπαρη και το ξύσμα λεμονιού.
  • Καθώς σιγοβράζετε, προσθέτετε τα κατεψυγμένα θαλασσινά, τα οποία χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να μαγειρευτούν.
  • Στο μεταξύ, μαγειρεύετε τα σπαγγέτι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνετε.
  • Στη συνέχεια, προσθέτετε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με τα θαλασσινά, πασπαλίζετε από πάνω με το μαϊντανό και αφήνετε για λίγο στη φωτιά, μέχρι όλα τα υλικά να δέσουν μεταξύ τους.
  • Χωρίζετε το φαγητό σε βαθιά μπολ και σερβίρετε.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1603,8 kj
Ενέργεια 383,0 kcal
Λιπαρά 4,4 g
Υδατάνθρακες 60,3 g
Πρωτεΐνες 23,0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 2,1 g
Νάτριο 2,7 g
Εδώδιμες ίνες 3,1 g
εκ των οποίων σάκχαρα 4,4 g