Μηλα γεμιστά με σταφίδες και PHILADELPHIA Light
No Video
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 40 '
4

Υλικά

  • 4 μήλα
  • 50 γρ σταφίδες
  • 250 ml χυμό πορτοκαλιού
  • Κανέλα για πασπάλισμα
  • 300 γρ PHILADELPHIA Light
  • 30 γρ άχνη ζάχαρη
  • 80 ml γάλα light

Οδηγίες

  • Βάζετε τις σταφίδες σε ένα μικρό μπολ και τις περιχύνετε με το μισό χυμό πορτοκαλιού.
  • Πλένετε καλά τα μήλα και τα τοποθετείτε πάνω σε ένα ξύλο κοπής.
  • Χωρίς να κόψετε τα μήλα, με έναν αποπυρηνωτή αφαιρείτε τα κουκούτσια τους ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το γέμισμα.
  • Στη συνέχεια, τοποθετείτε τα μήλα σε ένα μικρό ταψάκι (το οποίο έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί) και τα πασπαλίζετε καλά από όλες τις πλευρές με την κανέλα.
  • Γεμίζετε τα μήλα με τις σταφίδες και προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό πορτοκαλιού στο ταψί.
  • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 °C για 23-25 λεπτά.
  • Όση ώρα ψήνονται τα μήλα, σε ένα μίξερ αναμειγνύετε το Philadelphia Light, την άχνη ζάχαρη και το γάλα, μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία κρέμα.
  • Τοποθετείτε την κρέμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και τη βάζετε στο ψυγείο για να παγώσει.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1260,5 kj
Ενέργεια 301,0 kcal
Λιπαρά 10,0 g
Υδατάνθρακες 48,0 g
Πρωτεΐνες 9,0 g
Νάτριο 2,8 g
Εδώδιμες ίνες 3,0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 37,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.