Νάτσος με Philadelphia
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 15 '
4

Υλικά

  • 150 γρ νάτσος
  • 160 γρ Philadelphia
  • 3 ντομάτες μικρές
  • 10 φέτες καυτερές πιπεριές σε κονσέρβα (κατά προτίμηση Χαλαπένιος)
  • 100 γρ μεξικάνικη σάλτσα τομάτας
  • αλάτι

Οδηγίες

  • Τοποθετήστε τις τομάτες για μερικά δευτερόλεπτα μέσα σε βραστό νερό και στη συνέχεια στραγγίξτε τις.
  • Ξεφλουδίστε τις, αφαιρέστε τα σπόρια και τεμαχίστε τις σε κύβους. Στραγγίξτε τις φέτες πιπεριάς και τοποθετήστε τις σε απορροφητικό χαρτί.
  • Τοποθετήστε τα νάτσος μέσα σε ένα μεγάλο ταψί στο φούρνο και μοιράστε ισόποσα μικρές ποσότητες τυριού Philadelphia και κύβους τομάτας διασκορπίζοντας από πάνω μια πρέζα αλάτι και τις πιπεριές.
  • Τοποθετήστε το ταψί στο φούρνο (τον οποίο έχετε προθερμάνει στους 180Cº) για 5-6 λεπτά ή μέχρι το τυρί Φιλαδέλφεια να αρχίσει να μαλακώνει. Σερβίρετε μαζί με τη μεξικάνικη σάλτσα τομάτας.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.