Η συνταγή προστέθηκε με επιτυχία.

Προέκυψε κάποιο λάθος ενώ αποθηκεύατε τις πληροφορίες.

Πέννες με πέστο τομάτας και Philadelphia
Loading the player...
  • 35'ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
  • 45'ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Οδηγίες

1 Βήμα

Σε μια κατσαρόλα, βράζετε 4 λίτρα νερό μαζί με λίγο χοντρό αλάτι.

2 Βήμα

Όταν το νερό πάρει βράση, ρίχνετε τα ζυμαρικά για 9-10 λεπτά να βράσουν και τα στραγγίζετε σε ένα σουρωτήρι.

3 Βήμα

Παράλληλα, πλένετε, στραγγίζετε και κόβετε τα φύλλα του βασιλικού για τη σάλτσα πέστο.

4 Βήμα

Σε ένα μίξερ, ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά για το πέστο.

5 Βήμα

Ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, αφού τα έχετε πλύνει πολύ καλά.

6 Βήμα

Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και μόλις μαραθούν, προσθέτετε τα ζυμαρικά και τη σάλτσα πέστο, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ζεσταθούν.

7 Βήμα

Σερβίρετε σε ατομικά μπολ, προσθέτοντας από πάνω φλοίδες παρμεζάνας και μερικά φύλλα βασιλικού.

Υλικά για 4

  • 500 γρ πέννες
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 8 φύλλα φρέσκο βασιλικό
  • 100 γρ παρμεζάνα σε φλοίδες
  • Για τη σάλτσα πέστο PHILADELPHIA:
  • 6 κλωνάρια βασιλικό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 100 γρ PHILADELPHIA
  • 100 γρ σάλτσα τομάτας ζεστή
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 25 γρ κουκουνάρι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πρόσθεσε στη λίστα αγορών

Η συνταγή προστέθηκε με επιτυχία στη λίστα για τα ψώνια.

Διαθρεπτική επισήμανση Ανά μερίδα

Tips