Πίτσα με ψαρονέφρι
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 22 '
2

Υλικά

  • 2 μεγάλες αραβικές πίτες
  • 200 γρ Philadelphia Light
  • 300 γρ ψαρονέφρι
  • 450 γρ κίτρινη μοτσαρέλα χοντροτριμμένη
  • 200 γρ έτοιμη σάλτσα τομάτα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • μερικά φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό

Οδηγίες

  • Σε ένα ξύλο κοπής κόβετε το ψαρονέφρι σε μικρά κομμάτια (μπορείτε να ζητήσετε στον κρεοπώλη να σας το κάνει) και ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με μια κουταλιά ελαιόλαδο.
  • Σοτάρετε το ψαρονέφρι προσθέτοντας λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αφήνετε μέχρι να ψηθεί για 5 λεπτά. Καθότι τα μικρά κομμάτια θα ψηθούν πολύ γρήγορα, θα πρέπει να τα αφήσετε να κρατάνε λίγο γιατί θα ψηθούν ξανά πάνω στην πίτσα μέσα στον φούρνο.
  • Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στον αέρα στους 200 βαθμούς. Απλώνετε τις πίτες σε ένα ταψί και με ένα πινέλο τις λαδώνετε ελαφρά γύρω γύρω.
  • Με μια μικρή σπάτουλα αλείφετε το Philadelphia Light πάνω στην αραβική πίτα και με ένα κουτάλι απλώνετε σε κάθε πίτα από μία γεμάτη κουταλιά σάλτσα τομάτα.
  • Στη συνέχεια πασπαλίζετε με το χέρι σας την τριμμένη μοτσαρέλα. Αμέσως μετά, ρίχνετε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Προσθέτετε από πάνω το ψαρονέφρι, το υπόλοιπο Philadelphia Light και ψήνετε τις πίτες στον φούρνο για 6-8 λεπτά.
  • Τις σερβίρετε προσθέτοντας από πάνω μερικά φυλλαράκια βασιλικού.

TipsTip

  • Μπορείτε να φτιάξετε ίδια πίτσα και με μικρές πίτες και αντί για ψαρονέφρι, μπορείτε να βάλετε αλλαντικά.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα