Πανακότα με Philadelphia
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 190 '
6

Υλικά

  • 300 γρ γάλα φρέσκο
  • 300 γρ PHILADELPHIA
  • 3 φύλλα ζελατίνας
  • 70 γρ ζάχαρη
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος
  • μισή φρέσκια βανίλια
  • γλυκό βύσσινο για το σερβίρισμα

Οδηγίες

  • Σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι, ζεσταίνετε το γάλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια.
  • Βάζετε τις ζελατίνες σε μπολ με κρύο νερό.
  • Τις αφήνετε να μαλακώσουν, τις στραγγίζετε πολύ καλά και μετά τις ρίχνετε στο κατσαρολάκι.
  • Σε ένα μπλέντερ ανακατεύετε καλά το μείγμα και προσθέτετε την κρέμα και το Philadelphia.
  • Ρίχνετε το μείγμα σε μια μεγάλη φόρμα ή σε μικρά φορμάκια.
  • Όταν το μείγμα κρυώσει λίγο το τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
  • Στη συνέχεια ξεφορμάρετε την πανακότα και τη σερβίρετε με γλυκό βύσσινο.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.