Ταλιατέλες με κοτόπουλο
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 25 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 25 '
6

Υλικά

  • 300 γρ ταλιατέλες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι
  • 3 φιλέτα κοτόπουλου, κομμένα σε κομμάτια
  • αλάτι και μαύρο πιπέρι
  • 270 γρ Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά
  • 200 ml πλήρους γάλακτος
  • 150 γρ τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες

  • Μαγειρεύετε τις ταλιατέλες σε βραστό νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνετε.
  • Στο μεταξύ, ζεσταίνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτετε το κοτόπουλο και αλατοπιπερώνετε. Το αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου πέντε λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσαφί χρώμα. Βγάλτε το από τη φωτιά και αφήστε το στο πλάι.
  • Ανακατέψτε το τυρί κρέμα μέχρι να λιώσει, προσθέστε το γάλα και αφήστε το να σιγοβράσει μέχρι να λιώσει ελαφρά η σάλτσα. Ανακατέψτε τη με παρμεζάνα και με το κοτόπουλο προσθέτοντας πιπέρι.
  • Στραγγίστε τις ταλιατέλες, και ανακατέψτε τες μέσα στη σάλτσα. Σερβίρετε τες ζεστές.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1926,3 kj
Ενέργεια 460,0 kcal
Λιπαρά 20,3 g
Υδατάνθρακες 42,4 g
Πρωτεΐνες 36,7 g
εκ των οποίων κορεσμένα 10,0 g
Νάτριο 0,5 g
Εδώδιμες ίνες 1,0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 4,7 g