Η συνταγή προστέθηκε με επιτυχία.

Προέκυψε κάποιο λάθος ενώ αποθηκεύατε τις πληροφορίες.

Τορτελίνια με ζαμπόν, τοματίνια και Philadelphia Cottage Cheese
Loading the player...
  • 10'ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
  • 16'ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Οδηγίες

1 Βήμα

Σε ένα ξύλο κοπής, κόβετε το ζαμπόν σε μικρά κομμάτια καθώς και τα τοματίνια στα τέσσερα.

2 Βήμα

Σε μια κατσαρόλα με 3 λίτρα νερό, ρίχνετε 1 κουταλιά χοντρό αλάτι και μόλις βράσει, ρίχνετε τα τορτελίνια και βράζετε για 5-6 λεπτά.

3 Βήμα

Τα σουρώνετε σε ένα σουρωτήρι και στην ίδια κατσαρόλα, προσθέτετε δύο κουταλιές ελαιόλαδο.

4 Βήμα

Μόλις ζεσταθεί, τσιγαρίζετε με μια κουτάλα το ζαμπόν μαζί με τα τοματίνια και προσθέτετε και τα φύλλα από το σπανάκι.

5 Βήμα

Προσθέτετε τα βρασμένα τορτελίνια και το Philadelphia Cottage Cheese, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε σε παιδικά πιάτα.

Υλικά για 4

  • 500 γρ τορτελίνια γεμιστά
  • 6 φέτες ζαμπόν βραστό
  • 2 κουτ.σούπ. ελαιόλαδο
  • 20 τοματίνια κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
  • 100 γρ τρυφερό σπανάκι
  • 200 γρ PHILADELPHIA Cottage Cheese
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πρόσθεσε στη λίστα αγορών

Η συνταγή προστέθηκε με επιτυχία στη λίστα για τα ψώνια.

Διαθρεπτική επισήμανση Ανά μερίδα

Tips