Τούρτα με γλάσο Philadelphia
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 25 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 30 '
8

Υλικά

  • 3 κομμάτια έτοιμο παντεσπάνι
  • 300 γρ Philadelphia
  • 500 γρ κρέμα γάλακτος
  • 60 γρ άχνη ζάχαρη
  • 1 κουτ. σουπ. κακάο
  • Για το γλάσο:
  • 300 γρ Philadelphia
  • 245 γρ άχνη ζάχαρη
  • 75 γρ βούτυρο

Οδηγίες

  • Παίρνετε ένα τσέρκι διαμέτρου 22 εκατοστών και κόβετε το παντεσπάνι στην ίδια διάμετρο.
  • Σε ένα μίξερ με κάδο, τον οποίο έχετε βάλει από πριν στο ψυγείο, χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη ζάχαρη και προσθέτετε σιγά σιγά τα 300 γραμμάρια Philadelphia.
  • Όταν το μείγμα πήξει, αφαιρείτε το μισό σε ένα μπολ, και στο άλλο μισό, που είναι μέσα στον κάδο, προσθέτετε τη μία κουταλιά κακάο και ανακατεύετε πολύ καλά.
  • Στο τσέρκι σας, στρώνετε το πρώτο κομμάτι παντεσπάνι και το αλείφετε με λίγο σιρόπι.
  • Στρώνετε από πάνω τη λευκή κρέμα και συνεχίζετε με ακόμα μια στρώση παντεσπάνι.
  • Στρώνετε την κρέμα με το κακάο και στρώνετε από πάνω και το τελευταίο παντεσπάνι.
  • Τοποθετείτε στο ψυγείο και ξεκινάτε να φτιάχνετε το γλάσο.
  • Σε ένα μίξερ, τοποθετείτε όλα τα υλικά για το γλάσο και χτυπάτε μέχρι να πάρει το γλάσο μια απαλή και γυαλιστερή υφή. Το τοποθετείτε σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής μιας χρήσης με χοντρό κορνέ.
  • Στρώνετε το γλάσο πρώτα με τη σακούλα ζαχαροπλαστικής και στη συνέχεια με μια πλατιά σπάτουλα. Τέλος, διακοσμείτε την τούρτα με τα κερασάκια μαρασκίνο.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.