Χειμωνιάτικο cheesecake Philadelphia
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 30 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 210 '
16

Υλικά

  • 150 γρ σαβαγιάρ
  • 125 γρ βούτυρο
  • 525 γρ Philadelphia
  • 300 γρ γιαούρτι
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού
  • 6 φύλλα ζελατίνης
  • 75 γρ ζάχαρη
  • Φρούτα και ξηροί καρποί για τη διακόσμηση

Οδηγίες

  • Βάζετε τα σαβαγιάρ σε μια σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο, το ανακατεύετε με τα σαβαγιάρ, στρώνετε το μείγμα σε ένα τσέρκι που έχετε καλύψει με μια λαδόκολλα και το πιέζετε για να δημιουργηθεί η βάση.
  • Ανακατεύετε στο μίξερ το Philadelphia, το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού. Βάζετε τις ζελατίνες σε 150 ml νερό και τις αφήνετε για 10’. Προσθέτετε τη ζάχαρη στο νερό με τις ζελατίνες και ανακατεύετε ενώ παράλληλα ζεσταίνετε μέχρι να διαλυθούν. Προσθέτετε στο μείγμα με το Philadelphia και αναμειγνύετε.
  • Γεμίζετε το τσέρκι με τη κρέμα Philadelphia. Βάζετε το cheesecake στο ψυγείο και το αφήνετε για 3 ώρες να παγώσει. Διακοσμείτε με ξηρούς καρπούς και λεπτές φέτες από μήλο.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 871,0 kj
Ενέργεια 208,0 kcal
Λιπαρά 15,0 g
Υδατάνθρακες 15,0 g
Πρωτεΐνες 4,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.