Η συνταγή προστέθηκε με επιτυχία.

Προέκυψε κάποιο λάθος ενώ αποθηκεύατε τις πληροφορίες.

Χοντρό μακαρόνι με τομάτες, βασιλικό και Philadelphia Light
Loading the player...
  • 25'ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
  • 45'ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Οδηγίες

1 Βήμα

Βράζετε το χοντρό μακαρόνι για 9-10 λεπτά, σε νερό που έχετε προσθέσει χοντρό αλάτι.

2 Βήμα

Όταν είναι έτοιμο, το σουρώνετε και προσθέτετε από πάνω λίγο ελαιόλαδο.

3 Βήμα

Ζεσταίνετε ένα μεγάλο, βαθύ, αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο τις αγκινάρες και τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια, μέχρι να μαλακώσουν.

4 Βήμα

Προσθέτετε στο βαθύ τηγάνι τις τομάτες, τη ζάχαρη και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 3-4 λεπτά.

5 Βήμα

Στην κατσαρόλα που βράσατε το μακαρόνι, προσθέτετε τα βρασμένα ζυμαρικά και το Philadelphia Light και ανακατεύετε, έτσι ώστε να λιώσει και να πάει παντού.

6 Βήμα

Στη συνέχεια, προσθέτετε τη σάλτσα από τις αγκινάρες, τις τομάτες και φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο, ανακατεύετε και σερβίρετε σε βαθιά πιάτα.

Υλικά για 4

  • 500 γρ χοντρό μακαρόνι
  • 100 γρ PHILADELPHIA Light
  • 5 τομάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια
  • 6 κουτ.σούπ. ελαιόλαδο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουτ. γλυκ. ζάχαρη
  • 6 αγκινάρες καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • αλάτι
  • 10 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό
Πρόσθεσε στη λίστα αγορών

Η συνταγή προστέθηκε με επιτυχία στη λίστα για τα ψώνια.

Διαθρεπτική επισήμανση Ανά μερίδα

Tips