Σάντουιτς με αυγό και σαλάτα
1 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:15 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:15 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Για να μαγειρέψετε το αυγό με άριστη σκληρότητα, τοποθετήστε το αυγό σε μια μικρή κατσαρόλα, καλύψτε με τουλάχιστον 3 cm κρύου νερού και μια μεγάλη πρέζα αλατιού.

    2. 2

      Τοποθετήστε την κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία και μόλις το νερό έρθει σε βράση, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για 8 λεπτά. Αφαιρέστε από το νερό το αυγό με κουτάλι και τοποθετήστε το σε ένα μπολ με παγωμένο νερό. Αφού κρυώσει, αφαιρέστε το αυγό από το νερό και βγάλτε το πάνω από μια σκληρή επιφάνεια. Αφαιρέστε απαλά το κέλυφος κρατώντας το κάτω από μια κρύα βρύση για να διευκολύνετε το ξεφλούδισμα.

    3. 3

      Απλώστε σε μια φέτα ψωμί το Philadelphia, πηγαίνοντας μέχρι την άκρη του ψωμιού. Πάνω σε αυτό βάζετε το κομμένο σε φέτες αυγό κι αλατοπιπερώνετε.

    4. 4

      Τοποθετήστε τη δεύτερη φέτα ψωμιού στην κορυφή και σερβίρετε με μια σαλάτα μικτών φύλλων, ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και λίγο φρέσκο λεμόνι.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Cheesecake με μπισκότα Oreo

    clockΣυνολικός Χρόνος:1 ώρα 20 λεπτά