Πρωινό μπολ με σπιτική γκρανόλα και Philadelphia
1 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:10 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:40 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Ετοιμάζουμε τη γκρανόλα πολτοποιώντας τη μπανάνα με ένα πηρούνι. Προσθέστε τις νιφάδες βρώμης, το φουσκωμένο ρύζι, τα ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα και μέλι. Ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει συμπαγές και να ανακατευτεί καλά.

    2. 2

      Αδειάζετε τη γκρανόλα σε ένα ταψί, ισιώνοντάς την καλά και ψήνετε στο φούρνο στους 160 °C για 25-30 λεπτά, ανακατεύοντας στα μισά του ψησίματος.

    3. 3

      Στο μεταξύ πλένουμε και κόβουμε τα κόκκινα φρούτα. Αφήνουμε τη γκρανόλα να κρυώσει και προσθέτουμε τη σοκολάτα κομμένη.

    4. 4

      Ρίχνουμε σε ένα μπολ το Philadelphia και προσθέτουμε τη γκρανόλα μόνο από τη μία πλευρά. Προσθέστε τα κόκκινα φρούτα και διακοσμήστε με φύλλαμέντας.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Cheesecake με μπισκότα Oreo

    clockΣυνολικός Χρόνος:1 ώρα 20 λεπτά