Μακαρόνια με σάλτσα πιπεριάς και Philadelphia
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:5 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:20 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Βράζετε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνετε και κρατάτε μισό φλιτζάνι από το νερό στο οποίο έβρασαν.

    2. 2

      Βάζετε στο blender ¾ της συσκευασίας cream cheese Philadelphia, το νερό από τα μακαρόνια που κρατήσατε, τις πιπεριές Φλωρίνης, την παρμεζάνα, αλάτι, μπούκοβο και τον ψιλοκομμένο βασιλικό και τα χτυπάτε μέχρι να αποκτήσουν βελούδινη υφή.

    3. 3

      Ρίχνετε την σάλτσα πιπεριάς στα ζεστά μακαρόνια και ανακατεύετε ώστε να καλυφθούν εντελώς.

    4. 4

      Σερβίρετε με μικρές κουταλιές από το υπόλοιπο cream cheese Philadelphia πάνω στα ριγκατόνι και φυλλαράκια βασιλικού.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Πίτσα με τόνο

    clockΣυνολικός Χρόνος:35 λεπτά