Μπρουσκέτα με πιπεριά Φλωρίνης
2 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:5 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:10 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Τοποθετείτε σε ένα ταψί τις φέτες του ψωμιού και τις ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο.

    2. 2

      Ψήνετε τις φέτες στο grill προθερμασμένου φούρνου για 5 λεπτά.

    3. 3

      Μέσα σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά τις πιπεριές Φλωρίνης μαζί με το φρέσκο κρεμμυδάκι.

    4. 4

      Όταν οι φέτες ψωμιού είναι έτοιμες, τις βγάζετε από το φούρνο, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τις αλείφετε με το Philadelphia Light.

    5. 5

      Σε ένα ξύλο κοπής, κόβετε τα 2 μισά του αβοκάντο κάθετα σε φέτες και τα τοποθετείτε πάνω σε κάθε μπρουσκέτα.

    6. 6

      Από πάνω βάζετε τις πιπεριές Φλωρίνης με το φρέσκο κρεμμυδάκι και, αφού πασπαλίσετε με το ξύσμα λεμονιού και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, σερβίρετε.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Τορτίγισ με κοτόπουλο

    clockΣυνολικός Χρόνος:25 λεπτά