Μηλα γεμιστά με σταφίδες
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:NA 
Συνολικός Χρόνος:40 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Βάζετε τις σταφίδες σε ένα μικρό μπολ και τις περιχύνετε με το μισό χυμό πορτοκαλιού.

    2. 2

      Πλένετε καλά τα μήλα και τα τοποθετείτε πάνω σε ένα ξύλο κοπής.

    3. 3

      Χωρίς να κόψετε τα μήλα, με έναν αποπυρηνωτή αφαιρείτε τα κουκούτσια τους ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το γέμισμα.

    4. 4

      Στη συνέχεια, τοποθετείτε τα μήλα σε ένα μικρό ταψάκι (το οποίο έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί) και τα πασπαλίζετε καλά από όλες τις πλευρές με την κανέλα.

    5. 5

      Γεμίζετε τα μήλα με τις σταφίδες και προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό πορτοκαλιού στο ταψί.

    6. 6

      Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 °C για 23-25 λεπτά.

    7. 7

      Όση ώρα ψήνονται τα μήλα, σε ένα μίξερ αναμειγνύετε το Philadelphia Light, την άχνη ζάχαρη και το γάλα, μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία κρέμα.

    8. 8

      Τοποθετείτε την κρέμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και τη βάζετε στο ψυγείο για να παγώσει.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Ριζότο με κολοκύθι

    clockΣυνολικός Χρόνος:30 λεπτά