Μηλα γεμιστά με σταφίδες
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:NA 
Συνολικός Χρόνος:40 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Βάζετε τις σταφίδες σε ένα μικρό μπολ και τις περιχύνετε με το μισό χυμό πορτοκαλιού.

    2. 2

      Πλένετε καλά τα μήλα και τα τοποθετείτε πάνω σε ένα ξύλο κοπής.

    3. 3

      Χωρίς να κόψετε τα μήλα, με έναν αποπυρηνωτή αφαιρείτε τα κουκούτσια τους ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το γέμισμα.

    4. 4

      Στη συνέχεια, τοποθετείτε τα μήλα σε ένα μικρό ταψάκι (το οποίο έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί) και τα πασπαλίζετε καλά από όλες τις πλευρές με την κανέλα.

    5. 5

      Γεμίζετε τα μήλα με τις σταφίδες και προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό πορτοκαλιού στο ταψί.

    6. 6

      Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 °C για 23-25 λεπτά.

    7. 7

      Όση ώρα ψήνονται τα μήλα, σε ένα μίξερ αναμειγνύετε το Philadelphia Light, την άχνη ζάχαρη και το γάλα, μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία κρέμα.

    8. 8

      Τοποθετείτε την κρέμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και τη βάζετε στο ψυγείο για να παγώσει.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Τορτίγισ με κοτόπουλο

    clockΣυνολικός Χρόνος:25 λεπτά