Αλμυρά κουλουράκια ντομάτας
15 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:15 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:35 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Ψιλοκόβετε τις λιαστές ντομάτες και τις ανακατεύετε με το βούτυρο, το αλεύρι και την παρμεζάνα μέχρι το μίγμα μας να πάρει την μορφή τριμμένης φρυγανιάς. Έπειτα ανακατεύετε το γάλα και το γιαούρτι και προσθέτετε το μίγμα της ντομάτας. Ζυμώνετε τα υλικά μέχρι να αποκτήσετε μια μαλακή ζύμη.

    2. 2

      Πάνω σε μια αλευρωμένη επιφάνεια ζυμώνετε το μίγμα μέχρι να σχηματιστεί μια λεία επιφάνεια ύψους 2 εκ. Με ένα στρόγγυλο κουπ-πατ 5εκ. κόβετε περίπου 12 κουλουράκια και τα τοποθετείτε σε ένα ελαφρός λαδωμένο ταψί. Συγκεντρώνετε το μίγμα που περίσσεψε και επαναλαμβάνετε την διαδικασία. Για να αποκτήσουν όμορφο χρώμα αλείφετε τα κουλουράκια σας με λίγο γάλα.

    3. 3

      Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 ⁰C και ψήνετε για 15 – 20 λεπτά στον αέρα, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Αφήνετε τα κουλουράκια να κρυώσουν και στη συνέχεια τα κόβετε οριζόντια . Απλώνετε σε κάθε μισό λίγο πέστο και μια κουταλιά Philadelphia Light.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Τορτίγισ με κοτόπουλο

    clockΣυνολικός Χρόνος:25 λεπτά