Ριζότο με κολοκύθι
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:30 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:30 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Πρώτα, καθαρίστε το πράσο και τα κολοκυθάκια. Στη συνέχεια κόψτε σε ροδέλες και τσιγαρίστε τα μέσα σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο προσθέτοντας 2-3 κουταλιές ζωμό λαχανικών. Έπειτα, προσθέστε το ρύζι και αφήστε τα να μαγειρευτούν για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.

    2. 2

      Προσθέστε το λευκό κρασί και αφήστε το να εξατμιστεί ενώ το ρύζι βράζει σε αυτό προσθέτοντας σταδιακά καυτό ζωμό και ανακατεύοντας συχνά. Πλύνετε το λεμόνι, το πορτοκάλι και το βασιλικό και κόψτε 2 φλούδες από το λεμόνι και το πορτοκάλι, ενώ στη συνέχεια ψιλοκόψτε τις σε πολύ λεπτά κομματάκια μαζί με τα φύλλα βασιλικού.

    3. 3

      Ενώ το ρύζι είναι ακόμα «al dente », σβήστε τη φωτιά, προσθέστε αλάτι και αφήστε το φαγητό να «ξεκουραστεί» για 2 λεπτά. Σερβίρετε σε πιάτα και πασπαλίστε με τα κομματάκια λεμονιού, πορτοκαλιού και βασιλικού. Στο τέλος προσθέστε κουταλιές Philadelphia.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Τορτίγισ με κοτόπουλο

    clockΣυνολικός Χρόνος:25 λεπτά