
Συστατικά
Υποκατάστατα Προϊόντων
Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;
το ήξερες?
Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.
μέθοδος
1
Σε ένα μπολ ανακατεύετε με το σύρμα το αλεύρι, τα αβγά και προσθέτετε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ρίχνετε σιγά-σιγά το γάλα μέχρι το μίγμα για τις κρέπες να γίνει ομοιόμορφο. Η ζύμη για τις κρέπες είναι έτοιμη.
2
Ζεσταίνετε ένα τηγάν ι 30εκ. και το αλείφετε με λίγο λάδι ή βούτυρο. Ρίχνετε 1 κουτάλα σούπας από το μίγμα και γέρνετε το τηγάνι για να απλωθεί το μίγμα στον πάτο του τηγανιού. Ψήνετε την κρέπα σε σιγανή φωτιά για μερικά λεπτά. Όταν ροδίσει την γυρνάτε από την άλλη μεριά με μία πλατιά σπάτουλα. Φτιάχνετε τις υπόλοιπες κρέπες (μέχρι να τελειώσει ο χυλός) κατά τον ίδιο τρόπο, αλείφοντας κάθε φορά το τηγάνι με λάδι. Διατηρείτε τις κρέπες ζεστές τη μια πάνω στην άλλη.
3
Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και το ανακατεύετε σε ένα μπολ με τη μουστάρδα, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και στη συνέχεια σε ένα τηγάνι το σοτάρετε σε δυνατή φωτιά.
4
Όταν είναι έτοιμο, απλώνετε Philadelphia σε κάθε κρέπα με μια σπάτουλα ή ένα μαχαίρι και τη γεμίζετε με το κοτόπουλο το οποίο το έχετε αφήσει λίγο να κρυώσει και το έχετε πασπαλίσει με ψιλοκομμένο μαϊντανό.