Κριθαρότο με μπέικον
6 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:10 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:35 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Σε μια ρηχή κατσαρόλα, προσθέτετε το μπέικον σε δυνατή φωτιά και το τσιγαρίζετε για να βγάλει τα λιπαρά του μαζί με τα κολοκυθάκια, τα οποία έχετε ψιλοκόψει σε κυβάκια.

    2. 2

      Μόλις το μπέικον ψηθεί και τα κολοκυθάκια έχουν μαλακώσει, τα τοποθετείτε σε ένα μικρό μπολ.

    3. 3

      Στην ίδια κατσαρόλα, κρατώντας τα λιπαρά από το μπέικον, προσθέτετε το κριθαράκι σας σε χαμηλή φωτιά μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ανακατεύετε για ένα λεπτό.

    4. 4

      Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε λίγο αλάτι.

    5. 5

      Στη συνέχεια, προσθέτετε το ζωμό κοτόπουλου κουταλιά-κουταλιά και συνεχίζετε το βράσιμο ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι το κριθαράκι να απορροφήσει το ζωμό και να βράσει.

    6. 6

      Όσο σιγοβράζεται το κριθαράκι, ψιλοκόβετε το μαϊντανό.

    7. 7

      Όταν το κριθαρότο έχει βράσει, προσθέτετε το Philadelphia και το ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε μέχρι το Philadelphia να λιώσει και να πάει παντού.

    8. 8

      Σερβίρετε σε βαθιά πιάτα και προσθέτετε στο τέλος το κολοκυθάκι και το μπέικον.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Cheesecake με μπισκότα Oreo

    clockΣυνολικός Χρόνος:1 ώρα 20 λεπτά