Πίτσα με ψαρονέφρι
2 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:10 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:22 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Σε ένα ξύλο κοπής κόβετε το ψαρονέφρι σε μικρά κομμάτια (μπορείτε να ζητήσετε στον κρεοπώλη να σας το κάνει) και ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με μια κουταλιά ελαιόλαδο.

    2. 2

      Σοτάρετε το ψαρονέφρι προσθέτοντας λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αφήνετε μέχρι να ψηθεί για 5 λεπτά. Καθότι τα μικρά κομμάτια θα ψηθούν πολύ γρήγορα, θα πρέπει να τα αφήσετε να κρατάνε λίγο γιατί θα ψηθούν ξανά πάνω στην πίτσα μέσα στον φούρνο.

    3. 3

      Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στον αέρα στους 200 βαθμούς. Απλώνετε τις πίτες σε ένα ταψί και με ένα πινέλο τις λαδώνετε ελαφρά γύρω γύρω.

    4. 4

      Με μια μικρή σπάτουλα αλείφετε το Philadelphia Light πάνω στην αραβική πίτα και με ένα κουτάλι απλώνετε σε κάθε πίτα από μία γεμάτη κουταλιά σάλτσα τομάτα.

    5. 5

      Στη συνέχεια πασπαλίζετε με το χέρι σας την τριμμένη μοτσαρέλα. Αμέσως μετά, ρίχνετε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

    6. 6

      Προσθέτετε από πάνω το ψαρονέφρι, το υπόλοιπο Philadelphia Light και ψήνετε τις πίτες στον φούρνο για 6-8 λεπτά.

    7. 7

      Τις σερβίρετε προσθέτοντας από πάνω μερικά φυλλαράκια βασιλικού.

    8. ImagePRO TIP Μπορείτε να φτιάξετε ίδια πίτσα και με μικρές πίτες και αντί για ψαρονέφρι, μπορείτε να βάλετε αλλαντικά.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage