Ριζοσαλάτα με λαχανικά
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:10 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:30 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Σε μια κατσαρόλα βράζετε το ρύζι basmati σε 2 ½ λίτρα νερό. Μόλις είναι έτοιμο, το σουρώνετε σε ένα λεπτό σουρωτήρι . Στη συνέχεια, το περιχύνετε με κρύο νερό ώστε να σταματήσει ο βρασμός του και να κρυώσει.

    2. 2

      Στην ίδια κατσαρόλα, προσθέτετε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το φρέσκο κρεμμυδάκι. Επειδή πρόκειται για σαλάτα, δεν χρειάζεται να μαλακώσει πάρα πολύ.

    3. 3

      Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ρύζι με το φρέσκο κρεμμυδάκι και το βρασμένο αρακά.

    4. 4

      Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Όταν μαλακώσουν, τα τοποθετείτε μαζί με το ρύζι και ανακατεύετε.

    5. 5

      Προσθέτετε στο ρύζι λίγο ελαιόλαδο και αλατοπίπερο, κατά βούληση.

    6. 6

      Σε ένα μπολ χτυπάτε το Philadelphia Light μαζί με 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 κουταλιές νερό, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτετε μια κουταλιά της σάλτσας σε κάθε πιάτο που σερβίρετε και τέλος, προσθέτετε τα ψιλοκομμένα φύλλα μαντζουράνας.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage