Πέννες με κοτόπουλο
2 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:10 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:25 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Μαγειρεύετε τα ζυμαρικά σε βραστό νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνετε.

    2. 2

      Στο μεταξύ, τσιγαρίζετε τα κομμάτια κοτόπουλου σε λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα.

    3. 3

      Στη συνέχεια, προσθέτετε το δενδρολίβανο, την παρμεζάνα και το μαύρο πιπέρι.

    4. 4

      Για την ελαφριά σάλτσα, προσθέτετε σε ένα άλλο τηγάνι το κόκκινο πιπέρι, τον μαϊντανό, το Philadelphia Light και το γάλα και αφήνετε στη φωτιά, μέχρι τα υλικά να λιώσουν και να δέσουν σε μια ωραία σάλτσα.

    5. 5

      Τέλος, ενώνετε το κοτόπουλο με τις ελιές και τα σουρωμένα ζυμαρικά, περιχύνετε με τη σάλτσα και σερβίρετε.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage