Συστατικά
Υποκατάστατα Προϊόντων
Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light
το ήξερες?
Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις
μέθοδος
1
Βράζετε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνετε κρατώντας 1 φλιτζάνι από το νερό στο οποίο έβρασαν.
2
Απλώνετε τις πέννες σε βουτυρωμένο πυρέξ.
3
Λιώνετε το βούτυρο, ρίχνετε το αλεύρι και ανακατεύετε συνεχώς.
4
Σιγά – σιγά προσθέτετε το νερό που κρατήσατε, το γάλα και 200 γρ. cream cheese Philadelphia, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει. Αλατοπιπερώνετε και αποσύρετε από την φωτιά.
5
Ρίχνετε την μισή παρμεζάνα, ανακατεύετε και περιχύνετε τις πέννες. Ανακατεύετε ώστε η σάλτσα να καλύψει τις πέννες. Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη παρμεζάνα.
6
Μοιράζετε κουταλιές από το υπόλοιπο cream cheese Philadelphia και βάζετε το πυρέξ στον φούρνο. Ψήνετε για 15 – 20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσει. Πασπαλίζετε με σχοινόπρασο ψιλοκομμένο και σερβίρετε.
Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!