![](/static/ready-d4936b83e0d361364e7580abf66aac84.png)
Συστατικά
Υποκατάστατα Προϊόντων
Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;
το ήξερες?
Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.
μέθοδος
1
Βράζετε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνετε κρατώντας 1 φλιτζάνι από το νερό στο οποίο έβρασαν.
2
Απλώνετε τις πέννες σε βουτυρωμένο πυρέξ.
3
Λιώνετε το βούτυρο, ρίχνετε το αλεύρι και ανακατεύετε συνεχώς.
4
Σιγά – σιγά προσθέτετε το νερό που κρατήσατε, το γάλα και 200 γρ. cream cheese Philadelphia, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει. Αλατοπιπερώνετε και αποσύρετε από την φωτιά.
5
Ρίχνετε την μισή παρμεζάνα, ανακατεύετε και περιχύνετε τις πέννες. Ανακατεύετε ώστε η σάλτσα να καλύψει τις πέννες. Πασπ αλίζετε με την υπόλοιπη παρμεζάνα.
6
Μοιράζετε κουταλιές από το υπόλοιπο cream cheese Philadelphia και βάζετε το πυρέξ στον φούρνο. Ψήνετε για 15 – 20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσει. Πασπαλίζετε με σχοινόπρασο ψιλοκομμένο και σερβίρετε.