Πέννες ογκρατέν με Philadelphia και παρμεζάνα
5 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:15 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:35 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Βράζετε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνετε κρατώντας 1 φλιτζάνι από το νερό στο οποίο έβρασαν.

    2. 2

      Απλώνετε τις πέννες σε βουτυρωμένο πυρέξ.

    3. 3

      Λιώνετε το βούτυρο, ρίχνετε το αλεύρι και ανακατεύετε συνεχώς.

    4. 4

      Σιγά – σιγά προσθέτετε το νερό που κρατήσατε, το γάλα και 200 γρ. cream cheese Philadelphia, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει. Αλατοπιπερώνετε και αποσύρετε από την φωτιά.

    5. 5

      Ρίχνετε την μισή παρμεζάνα, ανακατεύετε και περιχύνετε τις πέννες. Ανακατεύετε ώστε η σάλτσα να καλύψει τις πέννες. Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη παρμεζάνα.

    6. 6

      Μοιράζετε κουταλιές από το υπόλοιπο cream cheese Philadelphia και βάζετε το πυρέξ στον φούρνο. Ψήνετε για 15 – 20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσει. Πασπαλίζετε με σχοινόπρασο ψιλοκομμένο και σερβίρετε.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Cheesecake με μπισκότα Oreo

    clockΣυνολικός Χρόνος:1 ώρες 20 λεπτά