Καλοκαιρινή σαλάτα
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:15 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:15 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Πλένετε με άφθονο νερό όλα τα λαχανικά που θα χρησιμοποιήσετε στη σαλάτα και τα αφήνετε για να στραγγίξουν.

    2. 2

      Με ένα κοφτερό μαχαίρι αφαιρείτε τα σπόρια από την πιπεριά, την κόβετε πάνω σε ένα ξύλο κοπής σε μικρά κυβάκια και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.

    3. 3

      Συνεχίζετε να κόβετε με τον ίδιο τρόπο τις τομάτες, το κρεμμύδι και τα αγγουράκια και τα προσθέτετε και αυτά στο μπολ.

    4. 4

      Ψιλοκόβετε το μαϊντανό, το βασιλικό, το μυρώνι και το σχοινόπρασο, και τα προσθέτετε και αυτά μαζί με το αλάτι.

    5. 5

      Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε τα φύλλα της σαλάτας και το ραντίτσιο σε λεπτές λωρίδες (πάχους περίπου ½ εκ.) και τα ρίχνετε και αυτά μέσα στο μπολ.

    6. 6

      Τοποθετείτε σε ένα μίξερ όλα τα υλικά για το dressing: το Philadelphia, το χυμό πορτοκάλι, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά..

    7. 7

      Περιχύνετε τη σαλάτα με το dressing και ανακατεύετε καλά.

    8. 8

      Σερβίρετε τη σαλάτα, πασπαλίζοντας με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage