
Συστατικά
Υποκατάστατα Προϊόντων
Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light
το ήξερες?
Όταν ολοκληρώσει ς την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις
μέθοδος
1
Βάλτε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη μέσα στο αλεύρι και ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα να μοιάζει με τριμμένη φρυγανιά.
2
Προσθέστε το μπέικιν πάουντερ, το μήλο και την άχνη ζάχαρη και ανακατέψτε καλά.
3
Αναμείξτε μία κουταλιά της σούπας γάλα με 50 γρ. Philadelphia Light ώστε να σχηματιστεί ένα ρευστό μείγμα.
4
Ενώνετε τα δύο μείγματα και προσθέτετε το υπόλοιπο γάλα (κρατώντας λίγο για επάλειψη), ώσπου να δημιουργηθεί μία σφιχτή ζύμη.
5
Σε ένα αλευρωμένο τραπέζι ανοίγετε τη ζύμη ώσπου να έχει πάχος 2 εκατοστά. Κόβετε τη ζύμη σε στρογγυλά κομμάτια με ένα τσέρκι.
6
Τοποθετείστε τα ψωμάκια σε ένα λαδωμένο ταψί ή σε μία λαδόκολλα, αλείψτε τα στην κορυφή με το γάλα που είχατε κρατήσει και ψήστε τα στους 220˚C για 10-15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
7
Αφήστε τα να κρυώσουν και γεμίστε τα με το υπόλοιπο Philadelphia και με τη μαρμελάδα.
PRO TIP Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα της ζύμης και κανέλα για να γίνουν τα ψωμάκια πιο αρωματικά.