Μάφιν μπανάνας
12 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:20 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:45 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190˚C και ετοιμάζετε ένα ταψάκι με 12 θήκες για μάφιν.

    2. 2

      Βάζετε τη ζάχαρη και τα 100γρ. βούτυρο σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά, μέχρι να σχηματιστεί μια ελαφριά μους.

    3. 3

      Προσθέτετε σταδιακά τα αυγά, χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη.

    4. 4

      Ανακατεύετε το αλεύρι και το baking powder μαζί με το μείγμα των μάφιν. Έπειτα, προσθέτετε τις μπανάνες, τις νιφάδες βρώμης και το γάλα και αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί.

    5. 5

      Χωρίζετε το μείγμα στις θήκες για μάφιν και ψήνετε στον φούρνο, για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Όταν είναι έτοιμα, αφήνετε τα μάφιν να κρυώσουν.

    6. 6

      Στο μεταξύ, φτιάχνετε το γλάσο. Ξεκινάτε, ανακατεύοντας το Philadelphia Light και τα υπόλοιπα 25γρ. βούτυρο. Προσθέτετε το μέλι, την άχνη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε καλά. Ακριβώς πριν σερβίρετε, τοποθετείτε πάνω σε κάθε μάφιν λίγο από το γλάσο σας.

    7. 7

      Αν θέλετε, διακοσμείτε με έξτρα ξύσμα λεμονιού.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage