
Συστατικά
Υποκατάστατα Προϊόντων
Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light
το ήξερες?
Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις
μέθοδος
1
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190˚C και ετοιμάζετε ένα ταψάκι με 12 θήκες για μάφιν.
2
Βάζετε τη ζάχαρη και τα 100γρ. βούτυρο σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά, μέχρι να σχηματιστεί μια ελα φριά μους.
3
Προσθέτετε σταδιακά τα αυγά, χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη.
4
Ανακατεύετε το αλεύρι και το baking powder μαζί με το μείγμα των μάφιν. Έπειτα, προσθέτετε τις μπανάνες, τις νιφάδες βρώμης και το γάλα και αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί.
5
Χωρίζετε το μείγμα στις θήκες για μάφιν και ψήνετε στον φούρνο, για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Όταν είναι έτοιμα, αφήνετε τα μάφιν να κρυώσουν.
6
Στο μεταξύ, φτιάχνετε το γλάσο. Ξεκινάτε, ανακατεύοντας το Philadelphia Light και τα υπόλοιπα 25γρ. βούτυρο. Προσθέτετε το μέλι, την άχνη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε καλά. Ακριβώς πριν σερβίρετε, τοποθετείτε πάνω σε κάθε μάφιν λίγο από το γλάσο σας.
7
Αν θέλετε, διακοσμείτε με έξτρα ξύσμα λεμονιού.