Ταλιατέλες με pesto από λιαστή ντομάτα
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:1 ώρα 30 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:1 ώρα 30 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Σε προθερμασμένο φούρνο, σε ένα ταψί βάζουμε τις κόκκινες πιπεριές και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Τις βγάζουμε από το φούρνο και τις βάζουμε σε μια σακούλα μέχρι να ιδρώσουν και αφαιρούμε την πέτσα τους.

    2. 2

      Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας, προσθέτουμε τα φιλετίνια κοτόπουλο και ανακατεύουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο με μεμβράνη για τουλάχιστον 30 λεπτά.

    3. 3

      Ετοιμάζουμε το πέστο : Σε ένα επεξεργαστή τροφίμων βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 150 γρ. λιαστές ντομάτες, 120 γρ. ψημένες πιπεριές Φλωρίνης, το σκόρδο, το πιπέρι καγιέν, το ροζ πιπέρι και το αλάτι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

    4. 4

      Σε ένα καυτό τηγάνι απλώνουμε τα φιλετίνια και ψήνουμε για 5-7 λεπτά από κάθε πλευρά.

    5. 5

      Παράλληλα, σε μία κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες με αλατισμένο νερό για 3 λεπτά λιγότερο από τον αναγραφόμενο χρόνο στη συσκευασία ή μέχρι να είναι "αλ ντέντε". Στραγγίζουμε και κρατάμε 1/2 φλιτζάνι (125 ml) από το στραγγισμένο νερό. Επιστρέφουμε τις ταλιατέλες στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το πέστο και το νερό που κρατήσαμε από το στράγγισμα των ζυμαρικών και ανακατεύουμε για 3 λεπτά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

    6. 6

      Σερβίρουμε τις ταλιατέλες με 2 φιλετίνια κοτόπουλο και 60 γρ. Philadelphia ανά μερίδα, και προσθέτουμε μπούκοβο κατά προτίμηση.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Cheesecake με μπισκότα Oreo

    clockΣυνολικός Χρόνος:1 ώρα 20 λεπτά