Κολοκυθοκεφτέδες
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:35 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:35 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Ξεφλουδίζετε το κολοκυθάκι και το ζεματίζετε για 1 λεπτό. Έπειτα το στεγνώνετε σε ένα κομμάτι χαρτί.

    2. 2

      Βράζετε το γάλα το νερό και το ξύσμα από το λεμόνι προσθέτοντας μια πρέζα αλάτι. Μετά από λίγο προσθέτετε το αλεύρι, ανακατεύετε και χαμηλώνετε τη φωτιά. Όταν χυλώσει, βγάζετε το μίγμα από τη φωτιά.

    3. 3

      Με ένα μπλέντερ πολτοποιείτε το κολοκυθάκι και τη φλούδα του. Χτυπάτε τα αυγά μαζί με το κολοκυθάκι και ρίχνετε το μίγμα στην κατσαρόλα. Ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να γίνει ενιαίο.

    4. 4

      Σε ένα τηγάνι ρίχνετε λάδι και το αφήνετε να κάψει. Έπειτα με ένα κουτάλι παίρνετε ένα μέρος του μίγματος και το τηγανίζετε μέχρι να αποκτήσει χρυσο-καφέ χρώμα. Το αφαιρείτε και το τοποθετείτε σε ένα κομμάτι χαρτί για να τραβήξει το περισσεύον λάδι. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία για όλο το μίγμα. Χτυπάτε το Philadelphia Light με τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος μέχρι το μίγμα να γίνει απαλό.

    5. 5

      Με ένα μαχαίρι ανοίγετε τους κολοκυθοκεφτέδες και τους γεμίζετε με το Philadelphia.

    6. ImagePRO TIP Γαρνίρετε το πιάτο σας με σχοινόπρασο.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Τορτίγισ με κοτόπουλο

    clockΣυνολικός Χρόνος:25 λεπτά